Belids nya Horisontkollektion - Tidlösa lampor inspirerade av kusten
Belid golvlampa Horisont vid fåtölj
2023-03-30

Vår nya kollektion Horisont – en hyllning till kusten

Horisontkollektionen är en modern och tidlös serie lampor som fångar tidsandan i ett klassiskt uttryck. Tillverkad i högkvalitativa material och med en elegant balans i form och karaktär. Kollektionen består av en pendellampa, golvlampa och bordslampor i två olika storlekar och finns tillgängliga i en vacker metallic champagne-färg. Om du letar efter en stilren och funktionell lampa som passar alla hem och miljöer, är Horisontkollektionen ett utmärkt val.

Vår nya kollektion Horisont är en hyllning till kusten där namnet återspeglas i både formen och ursprunget i Varberg där vi grundades och har vår tillverkning sedan 1969. Horisontkollektionen är en lika mycket modern som tidlös serie av taklampor, bordslampor och golvlampor. Alla lampor i kollektionen finns tillgängliga i metallic champagne-färg som ger en elegant touch till ditt hem. >> Din närmaste återförsäljare hittar du här.

Tidlös design

Horisontkollektionen är tillverkad av svenskt stålplåt och munblåst opalglas. Den distinkta skärmen ger en vacker kontrast mot det munblåsta undre glaset, vilket ger lampan en elegant balans i både form och karaktär. En kollektion lampor med en tidlös design som gör att de passar perfekt i alla typer av hem och miljöer.

Hantverk och kvalitet

Lamporna tillverkas i vår egen fabrik här i Varberg, och vi alltid satsar på att använda högkvalitativa material i vår produktion. Detta är en del av vår strävan att erbjuda hög standard på våra lampor. Horisontkollektionen är inte bara snygg att titta på utan också funktionell, vilket gör den till en perfekt kombination av stil och användbarhet.

Taklampa, bordslampa eller golvlampa?

Horisontkollektionen innehåller en pendellampa, en golvlampa och bordslampor i två olika storlekar. Detta gör att du kan välja den typ av lampa som passar bäst i ditt hem och för dina behov. Vill du ha en elegant taklampa som belyser hela rummet, eller en stämningsfull bordslampa för att skapa en mysig atmosfär? Eller kanske en praktisk golvlampa för att läsa eller arbeta vid? Oavsett vad du söker finns det en lampa i Horisontkollektionen som passar dina behov. >> Din närmaste återförsäljare hittar du här.