Nu finns Soft plafond och pendel i vackra ulltyger

2023-07-05

Soft is a Swedish designed collection from Belid. The collection consists of ceiling lamps in three different sizes and is now expanded with a stylish and tasteful pendant. Another novelty within the collection is that the screens now are available in beautiful wool fabrics of the highest quality.

SOFT PLAFOND

Soft plafond är en stilren plafond som fyller sin funktion där pendlade armaturer inte fungerar lika bra, så som i hall eller sovrum. Vi är vana att se plafonden i linnetyg med bländskydd i chintz, men nu lanserar vi den även i vackert ulltyg med fantastiskt flamskyddande- och ljudabsorberande egenskaper. Plafonden i ull finns i blå, grön, grå, röd och beige och har ett bländskydd av högkvalitativt mattopalt akrylskydd som ger en mycket fin ljusbild.

SOFT PENDEL

Soft Pendel är en ny produkt i två olika storlekar som ersätter Pop pendel och Mysinge pendel. Pendeln ger en ombonad och modern känsla och utbudet av färger gör det lätt att kombinera med inredningen. Skärmen är gjord i samma flamskyddande- och ljudabsorberande vackra ulltyg som Soft Plafond och sys i vår egen syavdelning i Varberg, Sverige.