Vi har blivit utnämnda till

Ett av Sveriges ledande cirkulära varumärken inom belysning

Tradera Circular Brands 2023

Design-och inredningsmärkena som driver omställningen till ett hållbart samhälle.

För att lyfta frågan kring cirkularitet i inredningsbranschen
presenterar Tradera nu Tradera Circular Brands -
Interior 2023 - en lista över de design- och möbelmärken som är mest
populära på Sveriges största second hand-marknad.

Tanken är att lyfta fram de varumärken som framgångsrikt driver på omställningen till ett hållbart samhälle genom att skapa inredning som verkligen uppskattas att användas igen och igen. Tradera har analyserat ett flertal parametrar som vägts samman till ett index. Detta har utmynnat i listor över de mest populära inredningsmärkena för möbler, glas, porslin, belysning och textilier samt en topp 20-lista för hela inredningsbranschen. Tradera har även utsett Årets Rising Stars.

Läs mer hos Tradera

Ett cirkulärt varumärke

Kvalitet och hantverk har varit ledord för Belid ända sedan starten och ambitionen är att kombinera det med en hållbar design som kan vandra vidare från generation till generation.

Traderas rapport är ett bra initiativ som lyfter en viktig fråga för branschen och för oss ett väldigt fint kvitto som bekräftar vår syn på långsiktighet och vikten av en cirkulär ekonomi. Det är ett gediget hantverk som produceras i vår fabrik i Varberg och det är med glädje vi ser att våra produkter lever vidare i nya hem över tid, säger Peter Tafazoli, CEO, Belid Lighting Group

Upptäck vårt fulla

Sortiment