Vi ställer ut på Stockholm Furniture Fair

Välkomna

Den 6 februari är det åter dags att samla Skandinaviens ledande varumärken inom design, arkitektur och belysning. Belid Lighting Group kommer under mässan att presentera senaste nytt inom projektbelysning samt designsamarbeten med Thomas Sandell, Färg & Blanche och Lyhne Design.

Sedan 1969 har vi tillverkat kvalitetsbelysning för både privata och offentliga miljöer vid vår fabrik strax norr om Varberg. Fokuset på hantverk och metallbearbetning består, och med nya designsamarbeten och kontinuerlig produktutveckling har företaget vuxit till att bli en av Skandinaviens ledande belysningsproducenter. Vår egen fabrik, som hanterar allt från design och konstruktion till lackering, verktygstillverkning och syateljé, har också gjort oss till Sveriges största leverantörer av skräddarsydd belysning för hotellbranschen.

Under Möbelmässan kommer vi att presentera våra senaste designsamarbeten med Thomas Sandell, designduon Färg & Blanche och studion Lyhne Design. På plats kommer vi också att visa upp nya koncept och lösningar för hotell och offentliga platser.

Välkommen till vår monter C05:19m, designad av Färg & Blanche

Stockholm Furniture Fair
6–10 feb 2024

Mässan är öppen för allmänheten på lördag den 10 februari.

Besök hemsidan för Stockholm Furniture Fair