Primus

Två nya modeller och ett färgrikt utbud för att förnya ditt hem

Sedan 1980-talet har Primus varit en pålitlig följeslagare i skandinaviska hem. Nu tar vi ännu ett steg framåt i vår resa med två nya modeller och ett brett utbud av färger och storlekar för att passa alla smaker och behov.


Möt Primus IV och Primus V - två nya storlekar för att lysa upp ditt hem. Den lilla Primus-modellen, känd som Primus IV, blir verkligen en extra detalj för heminredningen. Dess kompakta storlek gör den mångsidig och passande i olika utrymmen. Den behåller den tidlösa Primus-designen som gjort den så älskad under åren samtidigt som den ger ditt hem en modern touch. Och som en spännande nyhet lanserar vi även en större modell, Primus V utan hiss. Med en generös diameter på 47,5 cm är den perfekt för att lysa upp ditt matbord. Primus är mer än bara en pendel, den fungerar som en mångsidig accent som passar lika bra i köket som i vardagsrummet.

För den som värdesätter både stil och funktionalitet är den justerbara lampan ett oumbärligt tillskott. Med möjligheten att enkelt anpassa lampans höjd kan du skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle. Och med de nya matchande färgerna blir den inte bara praktisk utan också en snygg detalj i ditt hem.

Det som verkligen utmärker Primus är det gedigna hantverket bakom varje lampa. Varje detalj är noggrant utformad och tillverkad för att ge bästa möjliga resultat. Den äkta slipade mässingen ger varje lampa en unik karaktär och en vacker finish som du kommer att vara stolt över att visa upp i ditt hem.

Så låt Primus lysa upp ditt hem och ge dig den perfekta kombinationen av kvalitet, stil och svensk hantverkstradition. Upptäck den nya kollektionen och låt dig inspireras av dess skönhet och funktionalitet

Utforska

Primus

Primus pendant
Primus pendant black
Primus pendant
Primus pendant